5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Sevgililere ücretsiz yemek

ESKİŞEHİR'DE SEVGİLİLERE ÜCRETSİZ YEMEK

Eskişehir'de bir lokanta, Sevgililer Günü'nde el ele tutuşarak gelen çiftlere ücretsiz yemek ikramında bulundu.

"Yemek Dünyası" adlı lokantanın Arifiye Mahallesi İki Eylül Caddesi ile İstiklal Mahallesi Başarılı Sokağı'ndaki şubelerine 14 Şubat Sevgililer Günü'nde el ele tutuşarak giden çiftler, ücretsiz yemek yedi. Yemek Dünyası İşletme Müdürü Mustafa Karadeniz, Sevgililer Günü'nde el ele gelen çiftlerden yedikleri yemeklerin karşılığında ücret almadıklarını belirterek, "Geçen yıl başlattığımız bu kampanyanın bu sene ikincisini yapıyoruz. El ele gelen çiftlere ücretsiz yemek veriyoruz. Geçen sene başlattığımız bu

kampanyada yaklaşık 10 bin kişiye yemek verdik. Bu sene daha fazla kişiye yemek vereceğimizi umuyoruz. Tüm şubelerimizde bu kampanyamız devam edecek. 14 Şubat'ta hiçbir çifti geri çevirmedik ve ücret talep etmedik. Sadece kapıdan girerken el ele tutuşmaları, kasada 'biz sevgiliyiz' demeleri yeterli. Biz sürekli sosyal projelerde yer alıyoruz. Daha önce de bir günlük kazancımızı Filistin'e bağışladık. Amacımız, sosyal günlerde halkımızı kaynaştırmak, bunun için sosyal projelerde yer alıyoruz" dedi.

14 Şubat'ta ücretsiz yemek yiyen çiftler, kampanyadan duydukları memnuniyeti dile getirerek, "İlk defa böyle güzel bir kampanyayla karşılaştık. Diğer bütün esnaflara da örnek olmasını diliyoruz. Ekonomik krizde bu kampanya büyük bir fedakarlık. Esnaf arkadaşımızı kutluyoruz" diye konuştular.

Lokantada üç kap yemek yiyen diğer müşterilerden ise 3.75 TL ücret alındı.

ESKİŞEHİR'DE SEVGİLİLERE ÜCRETSİZ YEMEK
ESKİŞEHİR'DE SEVGİLİLERE ÜCRETSİZ YEMEK
ESKİŞEHİR'DE SEVGİLİLERE ÜCRETSİZ YEMEK
İHA
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2010 Pazar 15:02:02
Güncelleme :15 Şubat 2010 Pazartesi 23:01:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?