8
Mayıs
2024
Çarşamba
ESKİŞEHİR

Sevgilisinden ayrılan kız 6.kattan atladı

Eskişehir'de, erkek arkadaşından ayrıldığı için bunalıma girip 6. kattan atladığı iddia edilen üniversite öğrencisi genç bir kız, eternet çatı üzerine düşerek yaralandı. 

Alınan bilgiye göre, olay Yenibağlar Mahallesi Üniversite Caddesi üzerindeki bir apartmanda meydana geldi. Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi son sınıf öğrencisi M.K.'nın (23), sevgilisinden ayrılınca bunalıma girdiği ileri sürüldü. Bahse konu adreste kaldığı 6. kattaki dairenin penceresinden atladığı öğrenilen genç kız, aşağıda bulunan eternet çatı üzerine düştü. Ağır yaralanan M.K, olay yerine çağrılan 112 ambulansıyla kaldırıldığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Genç kızın sağlık durumunun ciddi olduğu bildirildi. 

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2007 Pazartesi 15:52:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tülay çelik IP: 88.234.147.xxx Tarih : 26.01.2007 13:37:45
bence çok saçma bi şey çünki bi erkek için hiç bi zmn ağlamam we ağlayanlara çok kızarım bide bu çok kötü bişi bi erkek için kendi cannı bile feda ediyosa yani diyecek bişeyim yok ama çokkkkk saçmaa bence herkes önce kendi hayatını düşünmeli...bu kadar