9
Mayıs
2024
Perşembe
ESKİŞEHİR

Sevgilisiyle göbek atanları bıçakladı

ESKİŞEHİR’de 30 yaşındaki Tevfik Çınar, içkili bir restoranda sahnede şarkı söyleyen dostu 43 yaşındaki Sevim Efecan’ın yanında oynayan 2 müşteriyi bıçakla yaraladı. 

Olay bugün saat 00.30 sıralarında Sivrihisar Caddesi Eskişehir Pasajı’ndaki Yıldız Restoran'da meydana geldi. Restoranda müşteri olarak bulunan 28 yaşındaki Cengiz Demirli ile 31 yaşındaki Nedim Subay, aldıkları alkolün etkisiyle sahnede şarkı söylemekte olan Sevim Efecan’ın yanına giderek oynamaya başladı. Restoranda bulunan ve Sevim Efecan’ın dostu olduğu belirtilen Tevfik Çınar, Cengiz Demirli ile Nedim Subaş’ı Sevim Efecan’ın yanından uzaklaşması için uyardı. Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce Tevfik Çınar yanında taşıdığı bıçakla Nedim Subaş’ı sol göğsünden ve sağ kalçasının 3 yerinden, Cengiz Demirli’yi de sol göğsünden ve sağ elinden yaraladı.

Yaralanan Cengiz Demirli ile Nedim Subaş 112 ambulansıyla Eskişehir Osmangazi üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yerine gelen polisler sanık Tevfik Çınar’ı yakaladı. Polisler, Tevfik Çınar’ın saklaması için Sevim Efecan’a verdiği bıçağa da el koydu. Tevfik Çınar ile suç aleti bıçağı saklamak isteyen Sevim Efecan da gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri hastanede tedavileri süren yaralılardan Nedim Subaş’ın sağlık durumunun ağır olduğunu, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.

Hürriyet internet
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2007 Çarşamba 14:56:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?