9
Mayıs
2024
Perşembe
ESKİŞEHİR

Silahlı kavga: 1 yaralı

Eskişehir'de meydana gelen kavgada bir genç tabancayla yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, İsmet İnönü Caddesi İstasyon Köprüsü'nde meydana gelen olayda, bahse konu yerde arkadaşlarıyla gezen A.C.K. (19) ile husumetli olduğu Y.C. (24) arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Arbedede yanında taşıdığı tabancayı ateşleyen Y.C., A.C.K.'yi sol ayak bileğinden vurdu.

Yaralanan genç, Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. A.C.K., polise verdiği ifadesinde, yolda şüpheli ile karşılaştığını ve belinden silah çıkartması üzerine ağacın arkasına saklandığını belirterek, "Y.C., önce ateş etmek istedi. Ancak, silah tutukluk yaptı. Kaçarken tekrar silaha mermi sürdü. Arkamdan ateş açması neticesinde beni sol ayak bileğimden yaraladı" dedi.


Polisin telefonla ikna ederek Polis Merkezi'ne gelmesini sağladığı şüpheli Y.C. ise, bir hafta önce kendisini kız arkadaşını bahane eden bir grubun 2 kez dövdüğünü ifade ederek, şunları söyledi:
"Bu olaylarla ilgili herhangi bir yere müracaatta bulunmadım. Bunun üzerine kuru sıkıdan bozma silahı yanımda gezdirmeye başladım. Olay günü yine 7-8 kişilik bir grupla karşılaştım. Daha önce beni darp eden kişiler olduğunu fark ettiğim bu şahıslar, bıçaklarını çıkarıp üzerime saldırdı. Belimdeki 6.35 milimetre çapındaki silahı çıkarıp, ateş etmek istedim. İlk seferinde ateş almadı. Daha sonra tekrar kurup yere doğru ses çıkarması için ateş ettim. Böylece şahısların elinden kurtulup, kaçtım."

Y.C., "silahla kasten adam yaralama ve 6136 sayılı kanuna muhalefet" suçlarından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

iha
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2007 Perşembe 13:39:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?