4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Silahlı kavga: 2 yaralı

Eskişehir'de, bir hastane önünde çıkan ve 2 kişinin darp neticesinde yaralandığı kavgada kurusıkı tabancasını ateşlediği öne sürülen bir genci polisler havaya ateş ederek ve biber gazı kullanarak etkisiz hale getirdi.

Olay, Kırmızı Toprak Mahallesi'nde bulunan Zübeyde Hanım Doğum Hastanesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 20 yaşındaki M.Y., 6 ay evli kaldıktan sonra ayrı yaşamaya başladığı eşi K.Y.'nin doğum için hastanede bulunduğunu öğrenince, sözkonusu hastaneye geldi.

M.Y.'nin kayınvalidesi A.Ö. (40) ise, damadını hastanede görünce eşi ve oğluna haber verdi. Bunun üzerine hastaneye gelen H.Ö. (50) ve oğlu B.Ö. (26) ile M.Y. arasında hastane önünde çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Arbedede, M.Y. ve H.Ö. hafif şekilde yaralandı. Bu esnada yanındaki kurusıkı tabancayı çıkaran B.Ö., ihbar üzerine hastaneye gelen polis ekibi tarafından silahını bırakması hususunda ikaz edildi.

B.Ö., bunun üzerine kalabalığa doğru bir el ateş etti. Silahla yaralanan kimsenin olmadığı olay sonrası polisler, havaya ateş edip biber gazı kullanarak silahlı genci etkisiz hale getirdi. Bu arada, A.Ö. adlı kadının hemşireler tarafından yapılan üst aramasında bir bıçak ele geçirildi. Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar, tedavileri yapıldıktan sonra taburcu edildi.

Kavgaya karışan tarafları gözaltına alan polis ekipleri, olayla alakalı soruşturmayı sürdürüyor.
 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2009 Salı 12:42:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?