5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Şizofreni hastası annesini öldürdü

HASTA TORUNU, KIZINI GÖZÜ ÖNÜNDE BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

Eskişehir'de, psikolojik rahatsızlığı bulunan bir genç, annesini, anneannesi araya girmesine rağmen 10'dan fazla yerinden bıçaklayarak öldürdü. Kızı gözü önünde torunu tarafından katledilen yaşlı kadın, "Biricik kızımı öldüren torunum cehennemde yansın" dedi.

Olay, Karapınar Mahallesi Güzeldere Sokağı 5 numaralı evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, psikolojik rahatsızlığı bulunan ve bir süre hastanede yatıp tedavisini yarım bıraktığı bildirilen E.D. (31), henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartıştığı annesi Fatma D.'yi (50) bıçaklamaya başladı.

Olay esnasında evde bulunan anneanne Melahat Hanlı (74), araya girip torununa, "Yapma oğlum" diye yalvardı. Buna rağmen annesini 10'dan fazla yerinden bıçakladığı öğrenilen E.D., daha sonra suç aleti bıçağı çöp kutusuna atıp olay yerinden kaçtı.

Hanlı'nın yardım istediği komşuları, 112 Acil Servis ve polise ihbarda bulundu. Bir süre önce eşinden boşanan 2 çocuk annesi Fatma D., sağlık ekiplerinin yarım saate yakın müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Üzerine annesinin kanı bulaşan pijama ve çoraplarıyla kaçan şüpheli E.D., olay yerine yakın bir caddede polis tarafından yakalandı. "Annemi bıçakladım" diyen E.D.'nin 2007 yılında ilk eşinden boşandığı, 10 yaşında bir oğlu olduğu, birkaç ay önce A.E. ile dini nikahla evlendiği bildirildi.

Olayı duyup eve gelen A.E., olay yerinde gözyaşlarına boğuldu. Fatma D.'nin olay yerine gelen diğer yakınları da sinir krizleri geçirdi.

Öte yandan cinayetin tek görgü şahidi Melahat Hanlı, "Yapma dedikçe biricik kızımı bıçaklayıp öldürdü. Torunum en ağır cezayla cezalandırılsın ve cehennemde yansın" diye konuştu.

Fatma D.'nin cenazesi, olay yerindeki incelemenin tamamlanmasının ardından otopsi yapılmak üzere Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HASTA TORUNU, KIZINI GÖZÜ ÖNÜNDE BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ
HASTA TORUNU, KIZINI GÖZÜ ÖNÜNDE BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ
HASTA TORUNU, KIZINI GÖZÜ ÖNÜNDE BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ
HASTA TORUNU, KIZINI GÖZÜ ÖNÜNDE BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2010 Cuma 18:23:02
Güncelleme :12 Şubat 2010 Cuma 18:28:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
furkan doğan IP: 88.230.1.xxx Tarih : 19.10.2011 18:04:40

hayır bunların hepsi birer komplo olay boyle deıl ben EMRE DOĞA'NIN ogluyum butun hepsini biliyorum u haber ajansınıda şikayet edecegim.