5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Sobadan sızan gaz zehirledi

Eskişehir'de kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 9 kişi tedavi altına alındı.

Emek Mahallesi İzmir Caddesi'ndeki bir evde Ayhan (36), eşi Zarife (37), çocukları Ömer (12), Emel (9) ve İsmail Hakkı Akgöz (6), rahatsızlandı. Akgöz ailesi yakınlarının haber verdiği 112 Acil Servis ekiplerince Eskişehir Devlet ile Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine kaldırıldı. Kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlenen 5 kişinin hayati tehlikelerinin bulunduğu bildirildi.

Büyükdere Mahallesi Sıraselvi Caddesi'ndeki bir evde yaşayan Ertuğrul (36), eşi Yasemin (34) ile çocukları Gizem Karapınar (11), rahatsızlandı. Karapınar ailesi, yakınlarının haber verdiği 112 Acil Servis ekiplerince Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlenen 3 kişinin hayati tehlikelerinin bulunmadığı kaydedildi.

Güllük Mahallesi Tarlayüzü Sokak'taki bir evde yaşayan Niyazi Çelik (60), rahatsızlandı. Çelik, komşularının haber verdiği 112 Acil Servis ekiplerince Yunusemre Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği belirlenen Çelik'in hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

AA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2010 Çarşamba 12:43:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?