3
Mayıs
2024
Cuma
ESKİŞEHİR

Sokak festivali başladı

ESKİŞEHİR'DE SOKAK FESTİVALİ BAŞLADI

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi işbirliğiyle Porsuk Bulvarı’nda düzenlediği Sokak Festivali birbirinden renkli etkinliklerle başladı.

Büyükşehir Belediyesi ve Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi işbirliğiyle düzenlenen festivalin açılışı, Porsuk Bulvarı Adalar mevkiinde düzenlenen festival yürüyüşüyle yapıldı. AÜ öğrencilerinden oluşan bando takımı eşliğinde gerçekleştirilen yürüyüş sonrasında, festival stant etkinlikleri, defile ve dans gösterileriyle devam etti. Porsuk üzerine kurulan özel platformda bir gösteri düzenleyen Tepebaşı Belediyesi Vurmalı Çalgılar Topluluğu yoğun ilgi gördü. Konserlerin ve havai fişek gösterilerinin de yapıldığı festivalde, açık hava film gösterileri ve Radyo A’nın düzenlediği parti şehirde renkli görüntülere sahne oldu.

Tüm kent halkının davetli olduğu Sokak Festivali’nin 15 Mayıs Pazar günü gündüz programında dans, jimnastik, modern dans ve orta oyunu gösterileri, akşam programında ise birbiri ardına 5 konser gerçekleştirilecek.

ESKİŞEHİR'DE SOKAK FESTİVALİ BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2011 Cumartesi 15:56:01
Güncelleme :16 Mayıs 2011 Pazartesi 16:27:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?