4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Sokak ortasında silahlı saldırı!

Eskişehir'de, sokak ortasında 2 şahsın silahlı saldırısına uğrayan 2 kişi yaralandı. Yerde yatan yaralı babasının vurulmasına şahit olan kız çocuğu, uzun süre olayın şokunu üzerinden atamadı.

Edinilen bilgiye göre, bir ay önce aralarında yaralama olayı meydana gelen B.H. (24), S.A. (33) ile K.T. (29) ve F.T. (25), bugün öğle saatlerinde Arifiye Mahallesi Belediye Sokağı'nda karşılaştı. K.T. ile F.T., yanlarında taşıdıkları tabancayla B.H. ve S.A.'ya kurşun yağdırdı.

Bacaklarına isabet eden kurşunlarla yaralanan şahıslar, bir süre yerde yatıp olay yerine çağrılan ambulansın gelmesini bekledi. Bu arada, olay yerinden koşarak kaçan şüpheliler K.T. ve F.T., kısa süre içinde polis ekiplerinin kovalamacası sonunda Deliklitaş Mahallesi'nde suç aleti tabancalarla birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Yaralı B.H. ile S.A., 112 ambulansıyla kaldırıldıkları Eskişehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olay esnasında yaralanan babası S.A.'nın yanında bulunan kız çocuğu, büyük korku yaşadı. Minik kız, uzun süre olayın şokunu üzerinden atamadı.

Olayla alakalı soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2009 Pazar 17:25:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?