6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Son pişmanlık fayda etmedi!

Eskişehir'de sürekli altını ıslattığı belirtilen 10 yaşındaki engelli kayınbiraderini sopayla döverek öldürdüğü iddia edilen şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Orhangazi Mahallesi Sezen Sokak'ta meydana geldi. Eniştesi Soner Ç. (22) ve ablası M.Ç.'nin (20) yanında kalan işitme engelli Gökhan Aydemir'in (10) altını ıslattığı için eniştesinden sürekli dayak yediği öne sürüldü.

İddiaya göre, olaydan bir gün önce yine altını ıslattığı için Aydemir'i döven S.Ç., sabah kahvaltısı yaptıktan sonra kayınbiraderinden sofra bezini silkelemesini istedi.

Elindeki sofra bezini düşürerek ekmek kırıntılarını dökmesi üzerine öfkelenen S.Ç., engelli çocuğu sopayla darp etti. Zanlı daha sonra banyoya götürdüğü Aydemir'in başından aşağı soğuk su döktü.

Ardından yatağa yatırılan ve aldığı sopa darbeleriyle ağır yaralanan kardeşinin her yerinin morarmış olduğunu gören abla M.Ç., hemen ambulans çağırdı. Olay yerine gelen ekipler, yaptıkları incelemede çocuğun hayatını kaybettiğini tespit etti. Olayın ardından polis ve olay yeri inceleme ekipleri inceleme başlatırken, İl Emniyet Müdürü Savaş Yücel de olay yerine gelerek bilgi aldı.

Olayın ardından kayıplara karışan ve asker kaçağı olduğu belirlenen zanlı S.Ç., Emniyet Müdürlüğü Cinayet Amirliği ekiplerinin yaptığı takip sonunda İstasyon Parkı'nda görüldü. Ekipleri farkederek kaçmak isteyen zanlı, yaşanan kovalamacanın ardından yakalanarak gözaltına alındı. Zanlının polise verdiği ifadesinde "çok pişman olduğunu" söylediği öğrenildi.

Sağlık raporu alınan şahıs daha sonra Merkez Komutanlığı'na teslim edildi. Olayla alakalı soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2008 Cumartesi 17:38:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?