5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Soyer'den Büyükerşen'e ziyaret

SEFERİHİSAR BELEDİYE BAŞKANI SOYER'DEN BÜYÜKERŞEN'E ZİYARET

İzmir'in Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği projeleri örnek almak maksadıyla Eskişehir'e gelen İzmir'in Seferihisar ilçe Belediye Başkanı Tunç Soyer, belediyenin Strateji Geliştirme Müdürlüğü'nden Bülent Köstem ile birlikte Kent Mobilyaları Üretim Tesisleri'ni, büyük parkları, Kent Beton Malzemeleri Fabrikası'nı, Bot ve Gondol Üretim Tesisleri'ni, sanat ve kültür merkezlerini, Odunpazarı Evleri'ni, Haller Gençlik Merkezi'ni ve Porsuk Çayı'nda gerçekleştirilen düzenlemeleri yerinde gördü.

Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'i de ziyaret eden Başkan Soyer, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Eskişehir'de Büyükşehir Belediyesi'nce hayata geçirilen projelerin ülkenin dört bir yanında olduğu gibi Seferihisar'da da büyük merak uyandırdığını söyleyen Tunç Soyer, "Seferihisar'da hayata geçireceğimiz projelerimizde, Eskişehir'i örnek almak istiyoruz. Başkan Büyükerşen yaptığı örnek işlerle Eskişehir'i, Türkiye için model şehir haline dönüştürdü. Eskişehir'de hayata geçirilen tramvay sistemi, park, kentsel dönüşüm, koruma ve yaşatma projeleri çok etkileyici. Yakın bir zamanda heyet halinde tekrar Eskişehir'e geleceğiz" dedi

SEFERİHİSAR BELEDİYE BAŞKANI SOYER'DEN BÜYÜKERŞEN'E ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2010 Pazartesi 17:28:02
Güncelleme :8 Şubat 2010 Pazartesi 17:34:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?