8
Mayıs
2024
Çarşamba
ESKİŞEHİR

SP Eskişehir'de miting düzenledi

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Recai Kutan, "22 Temmuz seçimleri, var ya da yok olma seçimidir" dedi.

 
Partisince Eskişehir'in Odunpazarı Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşan SP Lideri Kutan, 22 Temmuz'da yapılacak genel seçimlerin önemine dikkati çekerek, "Kullanacağımız oylar ile sadece önümüzdeki 4 yıl zarfında ülkemizi yönetecek kadrolarımızı seçecek değiliz. Mesele, çok daha önemli, çok daha geniş. Bu seçim, Türkiye önümüzdeki 50 ve 100 yıl zarfında hangi tarafa yönelecek, bunu belirleyeceğiz. Bu seçim, var ya da yok olmak arasında bir seçimdir. Bu istikamette oy kullanacağız. İnanıyorum ki, aziz milletimiz oylarını hayırlı yönde kullanacak" diye konuştu.


Kutan, siyasi partilerin birbirleriyle kavga etmek yerine meselelere çözüm bulmalarını isteyerek, şunları söyledi:


"Diğer siyasi partiler, birbirleri ile horoz dövüşü yapıyorlar. Kimileri laiklik, kimileri cumhurbaşkanlığı, kimileri de şehitler üzerinden siyaset yapıyor. Meselelere çözüm üretmiyorlar. Halkımız, artık bu oyunlara gelmeyecek. Bu durum, Saadet iktidarı ile son bulacak. Halkın uygun görmediği üsluplarla birbirlerine sataşan parti genel başkanları, ülkede gerginlik ve kamplaşma meydana getirdi. Bundan da siyasi menfaat ummaktadır."

iha
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2007 Perşembe 04:04:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet gül IP: 88.229.179.xxx Tarih : 12.07.2007 20:55:36
recai bey cırak ustayı geçince ustanın yapacagı cıragını taktir etmektir köstek olmak degil bu bizim kültürümüzde böyledir ben doktorum saglıkta nelerın yapıldıgı halkın memnunıyetını her zaman yaşıyorum ve ALLAH bu hükümetin yolunu acık etsin diye dua ediyorum eger bu hükümete binlerce dua edenler gibi bende siyaset hırsı ile yaptıgınız iftira ve haksızlıkları helal etmiyor ve söylemlerinizi ahiret hayatınıda düşünerek tartı ile söylemenizi temenni ediyorum ALLAH A EMANET OLUNUZ