3
Mayıs
2024
Cuma
ESKİŞEHİR

SP'den çocuklara hediye

ESKİŞEHİR SP KADIN KOLLARINDAN ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ

Eskişehir Saadet Partisi (SP) Kadın Kolları Tanıtma Başkanı Habibe Güney, geleceğimizi bugünün çocuklarının inşa edeceğini söyledi.

Saadet Partisi Kadın Kolları üyeleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Arifiye Mahallesi Hamamyolu Caddesi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle çocuklara top dağıtı.

Saadet Partisi Kadın Kolları üyeleri adına konuşan Habibe Güney, geleceği bugünün çocuklarının inşa edeceğini belirterek, ''Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin.(TBMM) açılış yıl dönümüdür. TBMM, işgal edilmiş vatan topraklarını kurtarmak ve bu topraklar üzerinde bağımsız bir devlet kurmak üzere kurulmuştur. Bu hedefi gerçekleştirmek içinde, hakimiyet ''kayıtsız şartsız'' millete ait olduğu prensibinden hareket edilmiştir. 23 Nisan aynı zaman da dünyada çocuklarımıza armağan edilmiş tek bayramdır. En değerli varlığımız çocuklarımızdır. Müspet bilimlerle birlikte, ahlaki ve manevi değerlere bağlı, vatan sevgisiyle büyüyen bir nesil yetiştirdiğimiz takdirde, geleceğimiz güvencede altında olacaktır. Geleceği bugünün çocukları inşa edecektir. Geleceğimizi teminat altına almak istiyorsak, bize düşen görevi göstermelik şovlarla değil, en iyi şeklide geleceğe hazırlayacak ekonomik ve sosyal ortamı sağlamak olmalıdır. 23 Nisan 1920' de büyük fedakarlıklarla kurulan ve milli mücadelenin öncüsü olan TBMM, milletin bağımsızlık konusunda sarsılmaz iradesinin yansımasıdır.Bu vatan bize miras değil, ecdadımızın canları pahasına bıraktığı kutsal bir emanettir'' dedi.

ESKİŞEHİR SP KADIN KOLLARINDAN ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2011 Cumartesi 15:12:04
Güncelleme :23 Nisan 2011 Cumartesi 18:50:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ELİF ÖRS IP: 31.141.122.xxx Tarih : 13.05.2011 11:27:07

 böyle güzel çalışmalarınızın devamını dilerim!zaten bağımsızlık nasıl olur projeleriyle( gerek siyasi sahada gerek  ekonomi sahasında) ortaya koyan bir parti oldu saadet partisi,milli görüş partileri....