5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Stajyer öğrencilere lojman

ESOGÜ’DEN STAJYER ÖĞRENCİLERE LOJMAN

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Mahmudiye Halk Sağlığı Merkezi’nde staj yapan öğrenciler için lojman tahsis edildi.

ESOGÜ Rektörü Fazıl Tekin, İl Sağlık Müdürü Hüseyin Seyhan Fidan’ın da aralarında bulunduğu davetlilerin katılımıyla gerçekleştirilen açılışta, Mahmudiye İlçe Hastanesi'nde hizmete giren lojmanla Halk Sağlığı Merkezi’nde staj yapan öğrencilerin barınma sıkıntılarının ortadan kalktığını ifade ederek, emeğe geçenlere teşekkür etti.

Daha sonra davetliler ESOGÜ Rektörlüğü ile Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü işbirliğiyle yürütülen atlı polis eğitim programına katılan polislerin çalışmalarını görmek için at biniciliği eğitim tesislerine geçti. Prof. Dr. Tekin ve beraberindeki heyete brifing veren öğretim görevlisi Ahmet Karaman, 5. haftasında olan eğitim programına katılan polislerin tek başlarına ata binebilecek, ata komut verebilecek ve tek elle atı yönetebilecek duruma geldiklerini söyledi.

Bu arada 14 polise binicilik, at beslenmesi, at bakımı konularında eğitimi verildiğini, programın 20 Eylül’e kadar süreceği bildirildi. Ekim ayından itibaren de atlı polislerin araç trafiğine kapalı olan Porsuk Bulvarı Adalar mevkisi ve Hamamyolu Caddesi’nde göreve başlamalarının planlandığı açıklandı.

ESOGÜ’DEN STAJYER ÖĞRENCİLERE LOJMAN
ESOGÜ’DEN STAJYER ÖĞRENCİLERE LOJMAN
İHA
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2010 Cuma 18:54:01
Güncelleme :23 Temmuz 2010 Cuma 19:06:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?