6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Sulama kanalında boğuldu

Eskişehir'de, arkadaşlarıyla oynarken sulama kanalına düşen bir çocuk boğularak hayatını kaybetti.

Emek Mahallesi İlkin Sokağındaki evlerinin yakınından geçen DSİ sulama kanalı etrafında arkadaşlarıyla oyun oynayan Recep Sungur (10), dengesini kaybederek suya düştü.

Arkadaşlarının gözleri önünde çırpınan Sungur, daha sonra suda kayboldu. Bir çocuğun suya düştüğü ihbarını alan polis, itfaiye ve 112 Acil sağlık ekipleri olay yerine geldi. Ekiplerin kanalda yaptıkları aramada çocuğun izine rastlanmadı.

Kanalda su seviyesinin fazla olması sebebiyle arama çalışmalarına suyun kesilmesi için bir süre ara verildi. Su seviyesi azalan kanalda yapılan aramada Sungur'un cesedi düştüğü yere yaklaşık bir kilometre uzaklıkta bulundu. Yakınlarının gözyaşlarına boğulduğu olayda, çocuğun cesedi otopsi yapılmak üzere Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi morguna götürüldü.

Mahalle sakinleri, su kanalının üzerinin kapatılmamasına tepki göstererek, "Her yıl burada çok sayıda vatandaş kanala düşerek boğuluyor. Yetkililerden kanalın üzerini kapatmalarını istiyoruz" dediler. Jandarma ekibi olayla alakalı soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2008 Cuma 15:31:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasan IP: 88.229.149.xxx Tarih : 4.08.2008 17:08:31

kac can daha gıtcek bızem kardeslerımız olmesın bı seyıttt daga gıttmesın lutfen bu kanal kapalı ggozukuyo ankarda prj kapatın bu kanalı buyuk erşan yap buyuklugunu hade