3
Mayıs
2024
Cuma
ESKİŞEHİR

Tabancayı çöplükte bulmuş!

Eskişehir'de 2 kişiyle birlikte kavgaya karıştığı iddiası üzerine polise tabancayla yakalanan şahıs, silahı çöplükte bulduğunu iddia etti.

Edinilen bilgiye göre, Deliklitaş Mahallesi Deniz Sokağı'nda kavga olduğu ihbarını alan polis ekibi, bahse konu yere gitti. Olay yerinde darp edilerek yaralandığı anlaşılan G.Y. (36), kiraladıkları bir dükkan konusunda aralarında para anlaşmazlığı çıkan U.S. (40), G.G. (25) ve M.Y.'nin (34) kendisini dövüp silah teşhirinde bulunduktan sonra otomobille ayrıldıklarını söyledi.

Bahse konu aracı takibe alan polisler, alkollü oldukları belirlenen şüphelileri yakaladı. Gözaltına alınan şüphelilerden U.S.'nin polisleri fark edince, belinden çıkarıp aracın koltuğu altına attığı öne sürülen ruhsatsız 7.65 milimetre çapındaki tabancaya el konuldu. Şüpheliler suçlamaları reddederken, U.S. de tabancayı çöplükte bulduğunu iddia etti.

Bu arada Devlet Hastanesi'nde tedavisi yapılan yaralı G.Y., daha sonra ifadesi alınmak üzere Odunpazarı Polis Merkezi'ne götürüldü. Şüphelilerin, "kasten yaralama, silahla tehdit, hakaret ve 6136 sayılı kanuna muhalefet" suçlarından adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2009 Perşembe 13:04:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?