6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Tacizci diye yanlış kişiyi bıçakladı

Tekstil işçisi Serpil Yoldaş, cep telefonuna cinsel içerikli mesaj geçerek kendisini taciz ettiğini öne sürdüğü kişi yerine, yanlış kişiyi bıçaklayıp dövdürttü. Genç kadın tutuklanırken, gerçek tacizci aranıyor.
ESKİŞEHİR’de bir makine fabrikasında müdür olarak görev yapan, iki çocuk babası Alper Özkaya (35), önceki gece beraber içki içtiği arkadaşını bıraktıktan sonra otomobiliyle evine doğru yola çıktı.

Bu sırada sokakta genç bir kadın görünce, yardıma ihtiyacı olabileceğini düşünerek duran Özkaya’nın aracına aynı anda bir otomobil gelip çarptı. Bir anda yoldaki kadın ve otomobilden inen 2 kişinin saldırısına uğrayan Özkaya, bıçaklandıktan sonra dövüldü. Sonra da bekleyen bir başka otomobile bindirilip 3 kilometre uzakta boş bir araziye atıldı. Bazı vatandaşların ihbarı üzerine bulunan ve bacağının 3 yerinden bıçaklandığı anlaşılan Özkaya, hastanede tedavi altına alındı.

Polis, yaptığı araştırmaların ardından Serpil Yoldaş (27), nişanlısı Cem Kaban (29) ve arkadaşı Kenan Erdoğan’ı (35) gözaltına aldı. Eşinden boşanmış bir çocuk annesi Serpil Yoldaş, "Ali" adlı bir kişinin cep telefonuna cinsel içerikli mesajlar gönderdiğini, bu kişinin isteği üzerine nişanlısı ve bir arkadaşıyla buluşma yerine gittiklerini söyledi.

Otomobille gelen kişiyi karanlıkta tacizci kişi sanıp dövdüklerini ve kendisinin bıçakladığını anlatan Serpil Yoldaş, daha sonra bu kişinin Ali olmadığını görünce hemen 112’yi arayarak yardım istediğini belirtti. Yoldaş tutuklanırken, Kaban ve Erdoğan tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Polis taciz olayına karışan kişiyi aramaya başladı.

DHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2008 Salı 09:09:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?