6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Tacizciden dudağını ısırarak kurtuldu

ESKİŞEHİR’de gece geç saatte bir bardan çıkan 23 yaşındaki M.K., yanında durup kendisini evine kadar götürebileceğini söyleyen bir kişinin otomobiline bindi.

Ancak araçta sürücünün cinsel saldırısına uğrayan genç kız, kimliği belirsiz oto sürücüsünün dudağını ısırarak kaçtı.

Önceki gece arkadaşlarıyla kent merkezindeki bir bara eğlenmeye giden M.K., bir süre sonra alkolün etkisiyle arkadaşlarıyla tartışınca tek başına bardan çıkıp yürüyerek evine gitmek istedi. Saat 03.00 sıralarında yolda tek başına yürüyen M.K.’nın yanına otomobiliyle yaklaşan kimliği belirsiz bir genç ‘Evinize kadar bırakabilirim’ teklifinde bulundu.

M.K. kendisini eve götürecek olan kişinin otomobiline bindi. Ancak sürücü, M.K.’yı evi yerine kentin dışındaki Karabayır Bağları mevkisine götürdü. M.K. kendisini evinin bulunduğu semte götürmeyen oto sürücüsü ile tartıştı. Tartışmanın ardından oto sürücüsü iddiaya göre yanında oturan M.K.’ya cinsel saldırıda bulundu. M.K., kimliği belirsiz oto sürücüsünü dudağını ısırarak otomobilden inip kaçtı ve bağırarak yardım istedi. Tacizci ise otomobiliyle uzaklaştı.

Karabayır Bağları mevkisinde oturan bir vatandaşın evinden jandarmayı telefonla arayan M.K. şikayetçi olduğunu belirterek “Otomobiline bindiğim ve adının Murat olduğunu söyleyen kişi bana cinsel saldırıda bulundu” dedi. Jandarma Komutanlığı yetkilileri kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

DHA
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2008 Cuma 09:27:14
Güncelleme :23 Mayıs 2008 Cuma 09:32:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?