4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Taksi şoförüne gasp şoku!

ESKİŞEHİR'DE TAKSİ GASBI

Eskişehir'de, müşteri gibi bindikleri taksi ile şoförün cep telefonu ve parasını gasp ettikleri iddia edilen 2 genç aranıyor.

Edinilen bilgiye göre, kimliği meçhul 2 kişi, Üniversite Caddesi Hat Boyu'nda 26 T 0431 plakalı taksinin şoförü Tuncay T. (29) ile pazarlık yapıp araca müşteri olarak bindi.

Taksi şoförüne Fevzi Çakmak Mahallesi'ne gitmesini söyleyen şahıslar, bahse konu yere geldiklerinde silah ve bıçak çekip cep telefonunu zorla aldıkları şoförü araçtan aşağıya indirdi. Gaspçılar taksiyle kaçarken, Tuncay T. polise haber verdi. Çevrede araştırma başlatan ekipler, söz konusu taksiyi aynı mahalledeki bir sokakta terk edilmiş halde buldu.

Teknik büro ekipleri, araçta parmak izi incelemesi yaptı. Taksi şoförü Tuncay T., aracındaki 5 TL paranın da çalındığını fark ettiğini belirterek, "Şahıslardan biri sarışın, diğeri esmerdi. Pazarlık yapıp aracıma bindiler. Daha sonra bana silah ve bıçak doğrultup beni araçtan aşağıya indirerek taksiyle kaçtılar. Taksinin teybini de çalmaya çalışmışlar ancak yerinden çıkaramamışlar" dedi.

Eşkalleri belirlenen gasp şüphelilerinin yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi.

ESKİŞEHİR'DE TAKSİ GASBI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2009 Cuma 10:18:04
Güncelleme :30 Ekim 2009 Cuma 15:26:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?