6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Tarım işçilerine sağlık kontrolü

Eskişehir Sağlık Müdürlüğü, Alpu ilçesinin Bozan beldesinde bulunan geçici tarım işçileri ve ailelerini sağlık kontrolünden geçirdi.

Sağlık Müdürlüğü her yıl olduğu gibi Gezici Sağlık TIR'ıyla birlikte Bozan beldesine giden sağlık personeli, geçici tarım işçileri ve ailelerini sağlık kontrolünden geçirdi.

Sağlık İl Müdürü Uz.Dr.Hüseyin Fidan, "Gezici Sağlık TIR'ı ile ihtiyaç duyulan mahalelere giderek vatandaşlara sağlık hizmeti verdiğini belirterek, "Bölgemize gelen geçici tarım işçi ve ailelerinin muayene ve tedavilerinin yapılması için bağlı kurumlarımızda her türlü kolaylığın sağlandığı gibi Bozan beldesinde bulunan geçici işçi ve ailelerin sağlık kontrollerinin yapılabilmesi için Sağlık TIR'ımızla sağlık personellerimiz bölgeye giderek hasta olanların muayenelerini yapmış en çok ishal ve cilt hastalıklarının teşhis edildiği ailelerin ilaçları yazılmış, ileri tetkik ve tedavileri için gerekenler yapılmıştır. Tarım işçilerimiz Gezici Sağlık TIR'ımız olmasa bile aile sağlığı merkezlerimiz ve hastanelerimize rahatlıkla giderek gerekli sağlık kontrollerini yaptırabilirler. Bu konuda kurumlarımızda gereken tedbirler alınmıştır" dedi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2008 Pazartesi 18:01:31
Güncelleme :22 Eylül 2008 Pazartesi 18:02:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?