4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Tartışmalar kanlı bitti: 8 yaralı

Eskişehir'de meydana gelen 3 ayrı bıçaklı kavgada 1'i ağır 8 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Arifiye Mahallesi Dersaneler Sokağı'nda yaşanan olayda, aralarında daha önceden husumet bulunan Ö.F.Ş. (19), M.E.A. (19), T.K. (19) ve M.M. (19) "kız" meselesinden dolayı tartıştı. Münakaşının kavgaya dönüşmesiyle M.M. ve Ö.F.Ş. bıçakla, M.E.A. ve T.K. de darp neticesinde yaralandı.

Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı gençlerden Ö.F.Ş.'nin sağlık durumunun ciddi olduğu bildirildi. Hoşnudiye Mahallesi Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Caddesi'nde bir bar önünde ise, K.C. (45) Y.E. (39) ve Ö.B. (30) arasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı kavga çıktı. Arbedede K.C. sol bacağından bıçakla, Y.E. de darp edilerek yaralandı. Yaralılar hastaneye götürülürken, polis ekipleri olayın şüphelisi O.B.'yi gözaltına aldı.

Diğer olay, Yenibağlar Mahallesi Uludağ Sokağı'nda meydana geldi. H.K. (26) ve H.U. (37) ile kimlikleri henüz tespit edilemeyen 2 kişi arasında alacak-verecek meselesinden dolayı tartışma çıktı. Münakaşanın kavgaya dönüşmesiyle H.K. bıçakla, H.U. da darp edilerek yaralandı.

Yaralılar, Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Polis ekipleri, olaydan sonra kaçan bıçaklı saldırganların yakalanması için çalışma başlattı

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2009 Pazartesi 14:03:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?