7
Mayıs
2024
Salı
ESKİŞEHİR

Tavanı delen hırsızlar iki ayrı işyerini soydu

Eskişehir’de tavan delmek suretiyle 2 işyerine giren hırsızlar, cep telefonu, bir miktar sigara, para ve telefon kartı çaldı.

Edinilen bilgiye göre, Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerindeki Tozmanoğlu adlı manifatura dükkanı ile yanındaki büfenin çatısına çıkan kimliği meçhul kişi ya da kişiler, sunta olan tavanı tekmeleyerek parçaladı. Açtıkları deliklerden işyerlerine giren hırsızlar, bir cep telefonu, 1.5 milyar lira değerinde ithal sigara, para ve hazır telefon kartlarını çaldıktan sonra kayıplara karıştı.
Soygun, işyeri sahipleri İbrahim Tozmanoğlu ile Ömer Kırlı’nın sabah dükkanlarını açmaları üzerine ortaya çıktı. Şoke olan işyeri sahipleri, "Sabah geldiğimizde hırsızlığı fark edip polise haber verdik. Tavanı tekmeyle kırıp, içeriye girmişler. Çabuk nakde çevrilebilecek şeyleri aramışlar. Bu arada ortalığı da dağıtmışlar. Bunu yapan profesyonel kişiler" dedi.

1.5 milyar lira maddi zararının olduğunu açıklayan büfe sahibi Ömer Kırlı ise, "Dükkanımdan sigara, bir miktar para, telefon kartları almışlar. Devletin bizi korumasını istiyoruz" diye konuştu.
Hırsızlık ekipleri soruşturmayı sürdürüyor.

eskişehir
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2004 Çarşamba 13:46:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?