5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Tek hedef; galibiyet!

RIZA ÇALIMBAY BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Bursaspor maçına iyi hazırlanıp galibiyet için mücadele edeceklerini söyledi.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Atatürk Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında kaybedilen puanları telafi etmek için Bursa ve Sivas maçlarına 3 puan parolasıyla hazırlandıklarını kaydetti.

Çalımbay, "Takımda 6 oyuncumuz eksik şu anda, onlar da geldiğinde takımla toplantı yapılacak. Önümüzdeki maçların ne kadar zor olduğunu anlatıp ne kadar çalışmalarını gerektiğini söyleyeceğiz. Gençlerbirliği ve Konyaspor maçlarındaki oyundan memnunum. Bu maçlardaki eksiğimiz sadece gol atmaktı.

Galatasaray maçına baktığımızda oynanan oyun genel olarak beni memnun etmedi. Gol attıktan sonra çok basit şekilde gol yememiz bizi hüsrana uğrattı diyebilirim. Bu kamp bize çok iyi bir ara oldu bu hafta sorunlarımızın hepsini çözerek Bursaspor maçına iyi bir şekilde hazırlanıp galibiyet için mücadele vereceğiz. Böyle günleri tabiki aşacağız. Taraftarın ve kamuoyunun desteğine ihtiyacımız var. Taraflar desteklerini ne olursa olsun bizden esirgmesinler. Galatasaray maçında gerçekten çok üzüldüm. Yenilmemiz

doğal kimse yenilmez diye bir kural yok ancak, bu kadar basit goller yiyerek yenilmemiz beni üzdü. Böyle basit goller halı sahada bile yenilmez. Orada bile bir baskı yaparsın mücadele edersin" dedi.

Çalımbay, yüzdelere bakıldığında Eskişehirspor'un tüm maçlarda en çok şut atan ve en isabetli orta yapan takımlar arasında olduğunu vurgulayarak, "Ancak, maçlara baktığımızda gol bulamıyoruz. Forvetlerimiz daha gol atmadı. Resmi maçları bırakın hazırlık maçlarıda dahil olmak üzere forvet oyuncularımız golle tanışmadı" şeklinde konuştu.

RIZA ÇALIMBAY BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2010 Cuma 14:34:04
Güncelleme :3 Eylül 2010 Cuma 17:31:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?