3
Mayıs
2024
Cuma
ESKİŞEHİR

Telefon hırsızları yakalandı

Eskişehir’de bir telefon bayiinden içinde 35 cep telefonu ile bataryası bulunan çelik kasa ve 1 karton sigara çaldığı iddia edilen 3 genç yakalandı. Üzerlerinden 2 adet bıçak çıkan zanlılar, Eskişehir’e getirildi.

3 gün önce Hacıalibey Mahallesi Ferahiye Caddesi 5 sayılı işyerine gece saatlerinde kapı camını kırarak giren hırsızlar, içinde 35 adet cep telefonu ile 25 cep telefonu bataryası bulunan çelik para kasası ile 1 karton sigarayı çaldı. Olayla ilgili soruşturma başlatan Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerinin takibi neticesinde, Hüseyin T., Ümit D. ve Erkan Ç., Elazığ’dan çalınan 23 DZ 584 plakalı otomobille kaçtıkları Bursa’da yakalandı. Otoparka çekilen araçta yapılan aramada, Eskişehir’deki işyerinden çalınan cep telefonu ve bataryalar ele geçirildi. Üzerlerinden 2 adet bıçak çıkan zanlılar, Eskişehir’e getirildi.

Eskişehir Emniyet Müdür Yardımcısı Eralp Hadim ile Asayiş Şube Müdürü İbrahim Kurt, birlikte düzenledikleri basın toplantısında, çalınan cep telefonları ve bataryalarının sahibine teslim edildiğini, 3 zanlının "işyerinden hırsızlık" ve "oto hırsızlığı" suçlarından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandıklarını açıkladı.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2005 Pazartesi 16:35:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?