6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Telefon sapığı Manisa'da yakalandı

Farklı illerde çok sayıda kadını telefonla tehdit ederek birliktelik teklifinde bulunduğu iddia edilen bir kişi, Manisa'da yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Eskişehir, Afyonkarahisar, Uşak, Manisa ve Muğla'nın Fethiye ilçesinde telefonla aradığı kadınları, "Elimde çıplak fotoğraflarınız var" diye tehdit edip birliktelik teklifinde bulunduğu öne sürülen M.Ö. (40), Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerinin takibi neticesinde Manisa'da yakalandı. Şahsın ayrıca telefonda karşısına çıkan erkeklere de, "Karınızla birlikte oldum, karınızı sizi aldatıyor, sizden korktuğu için bahsedemiyor, onunla evleneceğiz" gibi yalan sözler sarf ettiği ve ailelerin huzur ve sükununu bozduğu iddia edildi.

Üst aramasında bir cep telefonu ve üzerinde çok sayıda telefon numaralarının bulunduğu kağıtlar çıkan şüphelinin, Fethiye ve Samsun'da "şantaj" suçundan arandığı ve daha önce de "cinsel saldırı" suçundan hakkında hukuki işlem yapıldığı tespit edildi.

Eskişehir Emniyeti'nde sorgulaması tamamlanan ve hakkında 17 kişinin suç duyurusunda bulunduğu M.Ö., "birden fazla kişiye telefonla cinsel tacizde bulunmak, kişilerin huzur ve sükununu bozmak, hakaret, küfür ve tehdit" suçlarından adliyeye sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2008 Cuma 15:53:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?