6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Tokat atan sevgilisini bıçakladı

ESKİŞEHİR'de, 25 yaşındaki Neslihan Satıcı, ayrılmak istediği sevgilisi 34 yaşındaki İsmail Uslu'yu, kendisine tokat attığı için bıçakla yaraladı.

Olay, dün saat 19.30 sıralarında Vişnelik Mahallesi Öğretmenler Caddesi'nde meydana geldi. Aynı evi paylaşan İsmail Uslu ile Neslihan Satıcı arasında birlikte içki içtikleri sırada tartışma çıktı. Tartışma sırasında Neslihan Satıcı'nın ayrılmak istediğini söylemesi üzerine İsmail Uslu, “Başka bir erkek mi var?” diye sordu.

Uslu daha sonra Neslihan Satıcı'ya tokat attı. Ardından meyve bıçağını alıp kendine zarar vermek isteyen İsmail Uslu'yu sevgilisi Neslihan Satıcı engelledi. Meyve bıçağını eline alan Neslihan Satıcı, kendisine ikinci kez tokat atan İsmail Uslu'yu boğuşma sırasında sağ gögsünden bıçakladı.

Neslihan Satıcı daha sonra yaralı İsmail Uslu'yu taksiyle Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne götürdü. İsmail Uslu hastane polisine kendisini tanımadığı kişilerin bıçakladığını söyledi. Durumu ağır olan İsmail Uslu hemen ameliyata alındı.
Hastaneye gelen Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ağır Suçlar Büro Amirliği'nde görevli polisler Neslihan Satıcı'yı gözaltına aldı. Satıcı polislere, tartışma sırasında sevgilisinin bıçakla yaralanmasına neden olduğunu söyledi.

Neslihan Satıcı, İsmail Uslu ile aynı evde oturduklarını belirterek şunları anlattı:
“İsmail benimle evlenmek istiyordu. Ancak ailem bana ikimizin de işsiz olduğunu, bu nedenle evlenmemize izin vermeyeceğini söylemişti. Ailemin evliliğimize karşı çıktığını İsmail'e söylememiştim. Bu nedenle bir bahane yaratmak istedim. Olay akşamı birlikte içki içtik. Kendisine ayrılmak istediğimizi söyledim. O da bana başka bir erkek olup olmadığını sordu. ‘Hayır’ yanıtını verdim ancak o bana tokat attı. Ardından meyve bıçağını alıp kendine zarar vermeye başlayınca bıçağı elinden aldım. İsmail bana yeniden tokat attı. Bu sırada aramızda boğuşma oldu. Elimdeki bıçak İsmail'in gögsüne geldi. Beyaz gömleği kanlar içinde kalınca yaralandığının farkına vardım. Hemen bir taksi çağırıp onu hastaneye götürdüm.”

İsmail Uslu'nun tedavisi Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde sürerken, gözaltına alınan Neslihan Satıcı sorgulamasının tamamlanmasından sonra Adliye'ye sevk edilecek.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2008 Pazar 13:07:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?