5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

TP lideri Şener Eskişehir'de

TÜRKİYE PARTİSİ GENEL BAŞKANI ŞENER ESKİŞEHİR'DE

Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, kavgalar altında yapılan siyasetin hiçbir meseleyi çözemeyeceğini söyledi.

Partisinin Cumhuriyet Mahallesi Cengiz Topel Caddesi'ndeki il binasının açılış törenine katılan Şener, partililere hitaben yaptığı konuşmada, siyasetin hizmet yeri olduğunu belirterek, "Siyaset, ülkedeki sorunları, 73 milyon insanımızın aş, iş derdini çözme yeridir. İnsanımızı geleceğe umutla, gururla bakacak hale getirmek, siyasetin en temel görevidir. Ancak Türkiye'de yanlış bir siyaset tarzı var. Türkiye'deki siyaset tarzı yanlıştır. Bu yanlış siyaset tarzı; kavgaya, karşılıklı kaba söze, hakarete

dayanır. Kavgalar altında siyaset, bu ülkedeki hiçbir sorunu çözmez. Varlığıyla ülkesinin sırtında yük olan tek bir siyaset tarzı vardır. O tarz Türkiye'dedir. O tarz mutlaka değiştirilmelidir" dedi.

Türkiye Partisi Lideri Abdüllatif Şener, ülkede 3 yıldır sadece kavga eden, kaba ve çirkin sözlerle birbirine hakaret eden siyasi bir ortam olduğunu ifade ederek, "Bu siyasi kavgalar altında ülkedeki dertler 3 yıldır çoğalmaktadır. Bu ülke insanın dertlerini çözmek, kurumların, sistemin çözüm üretme yeteneğini artırmak için Türkiye Partisi kuruldu. Ülkede işsizlik oranı yüzde 14, genç nüfus oranı yüzde 25'dir. Gerçek işsizlik ise yüzde 30 civarındadır. Dünyanın hiçbir ülkesinde Türkiye'deki kadar yüksek

bir işsizlik yoktur. Mevcut siyaset, Türkiye'yi işsizlikte dünya şampiyonu haline getirdi" ifadelerini kullandı.

Boynuna Eskişehirspor atkısı takan ve vatandaşlara parti otobüsünden kırmızı karanfil atan Şener, sadece Türkiye Partisi iktidarının ülkedeki işsizlere umut olabileceğini iddia etti.

Parti il binasının açılışını yapan Abdüllatif Şener, daha sonra sivil toplum örgütü temsilcileriyle bir araya geldi.

TÜRKİYE PARTİSİ GENEL BAŞKANI ŞENER ESKİŞEHİR'DE
İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2010 Cumartesi 16:26:00
Güncelleme :12 Haziran 2010 Cumartesi 16:33:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?