3
Mayıs
2024
Cuma
ESKİŞEHİR

Trafik canavarı çocuklara vurdu!

Eskişehir'de, el ele tutuşup yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı 3 çocuk ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan 2 kardeşin, bugün Hollanda'dan kazada kendileriyle birlikte yaralanan kuzenlerinin yanına geldikleri öğrenildi.
 

Kaza, Yenidoğan Mahallesi Ali Rıza Efendi Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ali Y. (27) idaresindeki 26 PC 147 plakalı otomobil, el ele tutuşup yolun karşısına geçmek isteyen F.B. (6), Hollanda'da yaşayan amcasının çocukları O.B. (9) ile B.B.'ye (6) çarptı.

Ağır yaralanan çocuklar, vatandaşların çağırdığı 112 ambulanslarıyla Eskişehir Devlet ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahaleleri Devlet Hastanesi'nde yapılan B.B. ile F.B. için sağlık görevlileri arasında koşuşturma yaşandı. B.B. ile F.B., daha sonra Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Çocukların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi. Hollanda'da yaşayan O.B. ile B.B.'nin, amcalarını ziyaret etmek için bugün Eskişehir'e geldikleri, kuzenleri F.B. ile gezmeye çıktıkları öğrenildi.

Kazayı duyup hastaneye gelen F.B.'nin babası, O.B. ile B.B.'nin amcası Mutlu B. büyük üzüntü yaşarken, çocukların yaşaması için dua etti.Otomobil sürücüsü Ali Y.'nin gözaltına alındığı kazayla ilgili inceleme sürdürülüyor.
 

İHA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2009 Pazartesi 17:50:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?