4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Trafik canavarı yakalandı

ESKİŞEHİR'DEKİ TRAFİK KAZASI

Eskişehir'de, iş çıkışı aldığı ekmekleri ve piknik tüpünü evine götürürken bir aracın çarptığı ve başka bir minibüsün de üzerinden geçtiği iddia edilen inşaat işçisinin ölümüyle ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Yerde yatan maktulün üzerinden geçtiği ve bir yolcunun "Yerde yatan insandı" sözüne "Hayvandı" diye karşılık verdikten sonra yoluna devam ettiğini öne sürülen dolmuş şoförü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Keskin Yolu Kiremit Fabrikası önünde önceki akşam yerde yatan yaralı bir kişi olduğu ihbarını alan polis ve 112 Acil Servis ekipleri, bahse konu yere gitti. Sağlık görevlilerinin yaptığı incelemede, olay yerinde hayatını kaybettiği ve adının Mustafa Kayış (28) olduğu tespit edilen inşaat işçisinin vücudunun bir çok yerinde kırık ve yara olduğu belirlendi.

Bir görgü şahidi, bir dolmuş şoförünün Kayış'ın üzerinden geçtiğini belirterek, "Araçtaki bir yolcu, 'yerde yatan insandı' dedi. Şoför de 'hayvandı' diyerek yoluna devam etti. Sonradan bahse konu yerde bir şahsın öldüğünü öğrendim" dedi.

İş çıkışı aldığı ekmekleri ve piknik tüpünü evine götürürken bir aracın çarpması neticesinde hayatını yitirdiği ileri sürülen Mustafa Kayış'ın cenazesi, olay yerindeki incelemenin tamamlanmasının ardından otopsi yapılmak üzere Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Bu arada olayla alakalı soruşturma başlatan polis ekipleri, Kayış'ı ezdiğini iddia edilen '5' numaralı dolmuşun şoförü Ö.K.'yi (53) yakaladı. Gözaltına alınan Ö.K., ifadesi alındıktan sonra çıkarıldığı savcılıkça serbest bırakıldı.

Kayış'a çarparak ölümüne sebep olduktan sonra kaçtığı ileri sürülen sürücünün de yakalanması için çalışmaların devam ettiği açıklandı.

ESKİŞEHİR'DEKİ TRAFİK KAZASI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2009 Perşembe 16:28:03
Güncelleme :19 Kasım 2009 Perşembe 16:36:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?