8
Mayıs
2024
Çarşamba
ESKİŞEHİR

Trafik kazası : 4 yaralı

Eskişehir'de alkollü bir sürücünün kullandığı kamyon 2 otomobile çarptı. Kazada, 4 kişi ağır yaralanırken, otomobilde sıkışan bir sürücü ise itfaiye ekiplerince güçlükle kurtarıldı. Kazadan sonra kaçan ve 302 promil alkollü olduğu belirlenen kamyon sürücüsü yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Kütahya karayolu Basma kavşağında meydana geldi. Kemalettin T. (31) idaresindeki 38 SS 969 plakalı kamyon, ters yola girerek karşı istikametten gelen Muzaffer Gençyılmaz (40) yönetimindeki 26 NT 589 plakalı otomobile, ardından Arif Eyigün'ün (36) kullandığı 26 RS 041 plakalı otomobile çarptı. Kazada, 302 promil alkollü olduğu tespit edilen sürücü Kemalettin T. olay yerinde kaçtı. Ekipler, şahsı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

Kazada, sürücü Arif Eyigün ise araç içinde sıkışarak ağır yaralandı. Kaza yerine gelen Büyükşehir Belediye itfaiye ekipleri yaptıkları uzun çalışmalar sonunda sürücüyü sıkıştığı yerden çıkardı. Kazada, sürücüler Eyigün ve Gençyılmaz ile oğlu Utku Gençyılmaz (1), Arif Çetin (28) 112 Acil Servis ambulanslarıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Kazayla alakalı başlatılan soruşturma sürdürülüyor.
iha
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2007 Cuma 13:43:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?