9
Mayıs
2024
Perşembe
ESKİŞEHİR

Trafikte sopalı kavga

ESKİŞEHİR’de, iki sürücü arasında korna çalma yüzünden çıkan tartışma bir anda sopalı kavgaya dönüştü. Kavgayı çevredekiler ayırırken, birbirlerinden şikayetçi olan sürücüler polis merkezine götürüldü. 

Arifiye Mahallesi Belediye Sokak’ta dün akşam saat 19.00 sıralarında meydana gelen olayda, eşi 28 yaşındaki Gülzade Musmul ile birlikte 26 TA 949 plakalı kamyonetini park etttiği yol kenarından çıkarmak isteyen 30 yaşındaki Mustafa Musmul, 26 EP 225 plakalı otomobilini geri geri gelerek park etmeye çalışan 20 yaşındaki Emre Coşkun ile korna çalma yüzünden tartıştı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Birbirlerine giren 2 sürücüyü çevredekiler araya girerek ayırdı. 

Sürücüler, olay yerine gelen polislere birbirlerinden şikayetçi oldu. Gülzade Musmul, oto sürücüsü Emre Coşkun’un kamyonetin kapısını açıp eşini zorla aşağıya indirdiğini öne sürdü. Emre Coşkun ise kamyonet sürücüsünün kendisine sopayla saldırdığını söyledi. Birbirlerinden şikayetçi olan Mustafa Musmul ile Emre Coşkun, Çarşı Polis Merkezi’ne götürüldü. İfadeleri alınan sürücüler cumhuriyet savcısının talimatı ile serbest bırakıldı.
Milliyet internet
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2007 Pazartesi 12:45:19
Güncelleme :15 Mayıs 2007 Salı 13:42:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?