5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Tramvay kazası: 1 yaralı

Eskişehir'de, tramvayın çarptığı yaşlı bir kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, vatman Fahri K. idaresindeki 'Osmangazi-Opera' seferini yapan tramvay, Vişnelik Mahallesi Öğretmenler Caddesi'nde yolun karşısına geçmek isteyen Doğan Kıran'a (73) çarptı.

Kazada ağır yaralanan Kıran, 112 ambulansıyla kaldırıldığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kazayla alakalı inceleme başlatıldı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2010 Cumartesi 19:15:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hanife KIRAN IP: 88.229.178.xxx Tarih : 23.01.2010 21:09:09

Eskişehire hizmete geçtiği günden beri sessiz azrail gibi dolanan, genç yaşlı demeden insanları öldüren ağır yaralı olarak can çekiştiren ve yuva yıkan bu ölüm makinesine kim dur diyecek neden belirli yerlerden geçiş hakkı verilerek ve önlem alınmadan böyle bir ölüm makinesine evet dendi nedennnnnn nedennnn buna evet diyenler kendi yakınları can çekişse, kendi canları yansa ne yaparlardı? yalvarırım bir düşünsünler düşünsünler ki tramvay yoluna çizilen sarı çizgi hangi ülkede, hangi ilde varr sorarım size bu ölüm makinesini kullananlarda hiç mi kabahat yokkkkkkkkk nedennnnnnnnn imdat freni çekilmiyor normal fren yapılıyor imdat freni olsa yola kum dökülecek ve anında duruş gerçekleşecek bunu yapmayan vatmana ne ceza gelecek?????? böyle bir durumda söz hakkı olamayacak kadar ağır yaralı yada hayatını kaybedenler mi hep suçlu olacak bizler maduruz hem canımız ciğerimiz ağır yaralı can çekişecek hemde suçlu bizlermiyiz. Yola çizilen sarı çizgi ile kendini kurtardık sananların vicdanları ne kadar rahat ?? Peki bizlerin hakkımızı arama yolumuz hiç mi yok :( Bu yazımı okuyup da duyarsız kalabilecek sanırım kimse olmayacaktır. Ben eminim ki şu an yoğun bakımda can çekişen babamın yanında sadece evlatları yakınları olmayacak ve sizler de bize destek vereceksiniz hep birlikte ölüm makinesinin can almasına Allahın izniyle dur diyecez. Eskişehirimize yararlı bir hizmet olan tramvay alınmayan önlemlerle çok zarar vermekte çok fazla yaptığı kazalarla çok canlar yakmaktadır. LÜTFENNNN DUYARLI OLALIM SAYIN YETKİLİLER SARI ÇİZGİNİN ÖTESİNDE ÖNLEM ALALIM ....