6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

TÜKODER'den Büyükerşen'e ziyaret

Başkanlar kurulu toplantısı için Eskişehir'e gelen Tüketici Dernekleri Genel Başkanları ve şube yönetecileri, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret etti.

Tüketicileri Koruma Derneği'nin (TÜKODER) Başkanlar kurulu toplantısı, yurt genelinden 59 şube başkanı ile TÜKODER Genel Başkanı Ali Er ve Tüketici Dernekleri Federasyonu (TÜDEF) Genel Başkanı Ali Çetin'in katılımıyla Eskişehir'de düzenleniyor. Toplantı için kente gelen dernek başkanları, Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen'i makamında ziyaret etti. Konuklara Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda hitap eden Büyükerşen, "Sizleri Eskişehir'de görmek çok güzel. Tüketiciler haklarının korunmasına yönelik çalışmalarınızı takdirle izliyorum. Üretici ve tüketici arasında önemli bir görev üstlenmiş durumdasınız" dedi.

Genel Başkanlar Er ve Çetin ise Eskişehir'de olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, ""Eskişehir çok değişmiş. Başarılı çalışmalarınızdan dolayı Başkan Büyükerşen'i kutluyoruz. Porsuk Çayı'nı ve yenilenen köprüler insan odaklı hizmetin nasıl olması gerektiğinin en güzel örnekleri. Sizi kutluyoruz" diye konuştu.

TÜKODER Eskişehir Şube Başkanı Sülahi Özalp de Başkan Büyükerşen'e, "Tükettiğimiz Porsuk Çayı'nı yeniden yaşama döndürdünüz. Halk otobüsleri egzoz gazları ile sağlığımızı tüketiyordu, tramvay ile bizlere temiz ulaşım imkanını sağladınız" diyerek teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2008 Cumartesi 18:44:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?