6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

'Uçan otomobil' şovuna yoğun ilgi

Eskişehir'de bir alışveriş merkezi içinde gerçekleştirilen "uçan otomobil" şovu büyük ilgi gördü.

Espark Alışveriş Merkezi'nin 1. yıl kutlamaları, renkli görüntülere sahne oldu. Bimeks sponsorluğunda alışveriş merkezi içinde yapılan uçan otomobil şovu, vatandaşlardan yoğun rağbet gördü.

Manken Ebru Güzel'in şovuyla poliüretenden özel olarak üretilip, Almanya'dan getirilen otomobil, alışveriş merkezi içinde uçuruldu. Metrelerce yükseğe çıkan otomobili, alışveriş merkezinin üst katlarından hayretle izleyen vatandaşlar, araca dokunmayı ihmal etmedi.

Şov öncesi Bimeks Reklam Müdürü Sinan Yazıcı, Pusula Medya Genel Müdürü Özgür Demirbaş, BMW Eskişehir Satış Yöneticisi Ethem Kızılaslan ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Espark Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Buğra Köse, sponsorların katkılarıyla düzenledikleri kampanya çerçevesinde Espark'tan 7 Aralık'a kadar 75 YTL'lik alışveriş yapan ziyaretçilere her hafta birbirinden güzel hediyeler vereceklerini söyledi.

Köse, "Son hafta yapılacak çekilişle Hasan Polatkan Bulvarı'nda bir daire ve bir BMW otomobil hediye edeceğiz. Bugün de Almanya'dan gelen özel yapım otomobil, Türkiye'de ilk defa bir alışveriş merkezinde uçtu. Eskişehir, bunu hak ediyor" dedi.
Nabzı tutup, halkın neye ihtiyacı olduğunu bilenin ayakta kalacağını ifade eden Buğra Köse, "Biz bunu çok iyi biliyoruz. Bu konuda yardım isteyen bütün kiracılara pazarlama konusunda destek vermeye hazırız" diye konuştu.

Köse, sponsorlarından Bimeks'in şuanda "99 Gün" kampanyasının başarıyla sürdüğünü sözlerine ekledi. Bimeks Reklam Müdürü Sinan Yazıcı ise, Espark Alışveriş Merkezi'nin açılışıyla aynı gün hizmete giren 25. mağazalarıyla teknolojinin kalbinin Eskişehir'de atmaya başladığını dile getirerek, şunları söyledi:

"Bu bir yıl süresince Bimeks, Eskişehir'de teknoloji severlere şaşırtıcı kampanyaları, cazip fiyatları ve ödeme kolaylıklarıyla sayısız fırsatlar sundu ve sunmaya devam ediyor. Bimeks olarak önümüzdeki dönemde Eskişehir'e özel gerçekleştireceğimiz kampanyalar ve organizasyonlarla teknoloji severlere her zaman en keyifli ve avantajlı alışverişi sunmaya devam edeceğiz."

Konuşmaların ardından Köse, Yazıcı ile birlikte yaş pasta kesen ve uçan otomobil şovuna katılan manken Ebru Güzel de, "Eskişehir, çok sevdiğim bir kent. Burada çok güzel bir üniversite hayatı yaşadım. Okul hayatım devam ediyor. 10 yıldır okuyorum. Başka bir üniversitede doktora yapıyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2008 Cumartesi 09:18:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?