5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Ümit Karan defteri kapandı

ESKİŞEHİRSPOR, ÜMİT KARAN İLE YOLLARINI AYIRDI

Eskişehirspor Kulübü Asbaşkanı Nihat Çuhadar, tecrübeli futbolcu Ümit Karan ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Çuhadar, Galatasaray maçı öncesinde komşularını gürültü yaparak rahatsız eden Jaycee ve Pele'ye para cezası verileceğini belirtti.

Eskişehirspor Kulübü Asbaşkanı Nihat Çuhadar ile Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz birlikte Atatürk Stad'ında bir basın toplantısı yaptı. Şahbaz, Eskişehirspor'un cuma günü Bolu'da kampa gireceğini belirterek, "Burada Boluspor ile bir hazırlık maçı yapacağız. Takımımıza Azerbaycan asıllı Farhad Sadygov'u transver ettik. Azerbaycan asıllı yeni oyuncumuz Türkçe biliyor ve yabancı oyuncu kontenjanına girmiyor" dedi.

JAYCEE VE PELE'YE GÜRÜLTÜ CEZASI

Şahbaz, Galatasaray maçının çok önemli bir maçtı. Maçtan önce iki futbolcumuz için basında çıkan Jaycee ve Pele ile ilgili haberler bizi üzdü. Yönetim Kurulu olarak ne yaptığımızı gayet iyi biliyoruz. İyi bir takım kurduğumuzu düşünüyorum. Biz hem futbolcumuza hem de teknik direktörümüze güveniyoruz. Galatasaray maçını gönül isterdi kazanalım. Maç sonrası gülen taraf biz olalım. Ama şanssızlığımızı kıramadık. Hemen kendimizi toparlayıp, önümüzdeki Bursaspor ve Sivasspor maçlarına hazır olmamız gerekiyor.

Ayrıca, Jaycee ve Pele'ye maç öncesinde yaptıklarından dolayı para cezası verilecek" ifadelerini kullandı.

KARAN İLE YOLLAR AYRILDI

Çuhadar, gazetecilerin 'Ümit Karan'ın ve Batuhan'ın durumu ne olacak ?' sorusuna ise "Batuhan ile bir sıkıntımız yok. Kendisi özünde gayet iyi bir çocuk. Genç futbolcu Eskişehir taraftarını da çok seviyor. Onlarla sıkıntı yaşamak istemiyor. Ümit Karan defteri bugün sona eriyor ve yollarımızı bugün ayırıyoruz" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2010 Çarşamba 16:07:02
Güncelleme :2 Eylül 2010 Perşembe 15:57:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?