3
Mayıs
2024
Cuma
ESKİŞEHİR

Ümit Karan iddialı konuştu!

Eskişehirspor Kaptanı Ümit Karan, bu hafta sonu Ali Sami Yen'e galibiyet için gideceklerini belirterek, "Galatasaray ve bizim için zor bir maç olacak" dedi.

Turkcell Süper Lig'in 7. haftasında Pazar günü deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan ve ligde namağlup 4 takımdan biri olan Eskişehirpor'da takım kaptanı eski Galatasaraylı Ümit Karan, takım arkadaşlarını arkasına alıp gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Galatasaray karşılaşmasının çok önemli bir maç olduğunu kaydeden Karan, "Bizi zor bir maç bekliyor. Ali Sami Yen'e galibiyet için gideceğiz. Takım olarak kendimize güveniyoruz. İyi bir sonuç alıp seyrimizi devam ettirebileceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Ümit Karan, Galatasaray'ın eski takımı olduğunun hatırlatılması üzerine, "Yeni takımım arkamda, gördüğünüz gibi" ifadesini kullandı. Geçen hafta Gaziantep maçında penaltıdan Eskişehirspor formasıyla ilk golünü atan Karan, "Galatasaray maçında da gol atacak mısın?" sorusuna, "Benim için takımım başarısı önemli. Gol ile ilgili bir sıkıntım yok. Arkadaşlarıma güveniyorum. Galatasaray için de zor bir maç olacak. Eskişehirspor bu sezon gösterdiği performansla halen bir çıkışta olduğumuzu bu maçta da gösterebilirsek, iyi bir skor elde edebileceğimizi düşünüyorum" yanıtını verdi.

Ümit Karan bir gazetecinin, "Galatasaray'dan ayrıldın, herhangi bir kırgınlık var mı?" sorusu üzerine ise, "Ooo bu soru 5 sene önce soruldu ya" karşılığını verdi.
Öte yandan Karan'ın Gaziantepspor maçında attığı gol sonrası yaptığı sevinç hareketi takım arkadaşları arasında espri konusu oldu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2009 Çarşamba 16:29:32
Güncelleme :23 Eylül 2009 Çarşamba 16:32:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?