5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Ümit Karan'a idman daveti

ESKİŞEHİRSPOR'DAN ÜMİT KARAN'A İDMAN DAVETİ

Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, yollarını ayırdıkları Ümit Karan'ı, takım bulma sürecinin uzaması halinde idman için davet edebileceklerini söyledi.

Bolu kampında laktat testine girmediği gerekçesiyle süresiz kadro dışı bırakılan Ümit Karan'ın durumuyla ilgili soruları yanıtlayan Şahbaz, "Ümit Karan ile ilgili bir gelişme yok, söylediğimiz noktadayız. Ümit Karan ile ilgili farklı bir durum sözkonusu değil. Takım bulursa, bizim de koşullarımız uygun olursa göndereceğiz. Şuanda kendisi tesislerimizde değil, takım arayışı içinde çeşitli görüşmeler yapıyor. Bu süreç çok uzarsa, bizimle sözleşmesi var, yönetim kuruluyla bunu da konuştuk. Bizim Ümit Karan'ı davet etme gibi bir durumumuz olabilir. Şu anlamda söylüyorum, yani hoca programını verir, kendisi de idmanını yapabilir" dedi.

Erdal Şahbaz, "Ümit Karan'ın bu saatten sonra takım bulacağını düşünüyor musunuz ?, Kendisini isteyen kulüp var mı ? Affedilmesi söz konusu olabilir mi?" şeklindeki soruları ise, "Takım bulmasını bekliyoruz. Kendisini isteyen kulüp duyduğumuz kadarıyla yok. Affedilmesi sözkonusu değil, yönetim kurulu toplantısında böyle bir şey konuşulmadı" diye yanıtladı.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2010 Salı 14:14:03
Güncelleme :24 Ağustos 2010 Salı 14:23:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?