4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Unakıtan Eskişehirlileri üzdü!

Maliye Bakanı ve AK Parti Eskişehir milletvekili Kemal Unakıtan'ın rahatsızlığı Eskişehirlileri üzdü. Bakan Unakıtan'ın sağlık durumuyla ilgili gelişmeleri televizyondan takip eden vatandaşlar, kendisine "Geçmiş olsun" dileklerinde bulundu.

Bakan Unakıtan'ın Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alınması, seçim bölgesi Eskişehir'de üzüntüyle karşılandı. Sağlık durumuyla ilgili gelişmeleri televizyondan takip ettikleri Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'a "Geçmiş olsun" dileklerinde bulunan Eskişehirliler, "Bakanımızın hastalığına üzüldük. Allah dermanını versin. Başımızda olmasını istiyoruz. İnşallah iyi olur, şehrimize hizmet etmeye devam eder. Kendisini çok seviyoruz. Allah razı olsun, acil şifalar diliyoruz. En yakın zamanda kendisini bekliyoruz. Onunla birlikte seçimlerin daha güzel geçeceğine inanıyoruz" dedi.

"BAKANIMIZA ESKİŞEHİR'DE BÜYÜK BİR SEVGİ VAR"

Bakan Unakıtan'ın fotoğraflarıyla donatılan AK Parti Eskişehir Seçim Koordinasyon Merkezi'nde bir araya gelen parti yöneticileri ve belediye başkan adayları da üzüntülerini ifade etti.

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Salih Koca, Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'a Eskişehir'de büyük bir sevgi olduğunu belirterek, "Bu sevgi sayesinde insanlarımız arıyorlar. Sağlık durumunu merak ediyorlar. Gerçekten sağlık durumunun iyi olduğu haberlerini aldık. Eskişehir halkının Maliye Bakanımıza duyduğu sevgiden dolayı
gerçekten çok mutluyuz. İnşallah, kısa zamanda Maliye Bakanımızı Eskişehir'imizde eskiden olduğu gibi aynı sıklıkta görmeye devam edeceğiz. Şu anda merak edilecek bir durum yok. Şu anda herhangi bir sorunu da yok. Geçmiş olsun dileklerimizi kendisine ilettik" diye konuştu.

"BAKANIMIZIN HİZMETLERİNE ESKİŞEHİR DOYMADI"

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Hasan Gönen de şunları söyledi:

"Sayın Bakanımızın sağlık durumunun şu anda stabil olduğunu biliyoruz. Kendisine acil şifalar diliyoruz. Sayın Bakanımızın hizmetleri Eskişehir'de daha yeni başlamıştır. Dolayısıyla bakanımızın hizmetlerine Eskişehir doymamıştır. Kendilerini en yakın zamanda aramızda görmek istiyoruz. Bunun için dualarımızı, iyi dileklerimizi kendisine gönderiyoruz. Allah şifalar versin, geçmiş olsun."

Tepebaşı Belediye Başkan adayı Murat Canözer ise, "Sayın Bakanımız sadece Türkiye için değil, dünya için önemli bir isim. Eskişehir'de özellikle 1.5 yıllık dönem içerisinde onun oluşturduğu, sadece hizmetle ifade edilebilecek bir pozisyon değil. Tüm insanlarımızla sıcak bir ilişki kurdu, dost, arkadaş oldu. Dolayısıyla rahatsızlığını duyan Eskişehirliler, üzüntülerini ifade ediyor. Ama biz biliyoruz ki, sayın Bakanımızın şu an itibarıyla sağlığına kavuşmuş. Bizde en kısa sürede yine Eskişehir'de her zamanki gibi onunla birlikte olmak istiyoruz. Acil şifalar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Diğer partililer de Bakan Unakıtan'ı en kısa zamanda yine Eskişehir'e beklediklerini, mahalli seçimleri kendisiyle birlikte, "Üçlü olacağız, güçlü olacağız" sloganıyla kazanacaklarını iddia etti.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2009 Pazartesi 18:16:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?