4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Unakıtan'dan selam getirdi!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Eskişehirlilere Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) by-pass ameliyatı olan Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın selamını getirdiğini söyleyerek, "Sayın Bakanım motoru rektefiye ettirdi, sıfırladı" dedi.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sivil Havaalanı pistinin genişletilip uzatılmasıyla ilgili temel atma törenine katılan Bakan Yıldırım, ABD'de ameliyat olan Maliye Bakanı ve AK Parti Eskişehir milletvekili Kemal Unakıtan ile telefonla görüştüğünü söyledi.

Yıldırım, Bakan Unakıtan'ın Eskişehirlilere selam söylediğini belirterek, "Aslında bu törene Maliye Bakanımız ile birlikte gelecektik, öyle sözleşmiştik. Ancak nasip böyleymiş. Bir rahatsızlık geçirdi, ameliyat oldu. Yani motoru rektefiye ettirdi,
sıfırladı. Şimdi gelecek, Eskişehir'e hizmetler 2-3 kat artarak devam edecek. Dün akşam telefonla aradım. 'Eskişehir'e gidiyorum, sizin çalışmalarınızdan havaalanı projesi temel atma seviyesine geldi. Bana bir mesajınız var mı? Eskişehirlilere söylememi istediğiniz bir şey var mı?' dedim. Sayın Bakanım dedi ki, 'Eskişehirlilere çok selamımı söyleyin, hasret bitiyor, cuma günü oradayım.' Ben de size selamını getiriyorum. Üzerimde kalmasın" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2009 Salı 21:03:14
Güncelleme :3 Mart 2009 Salı 21:11:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?