5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Üniversiteler arası örnek işbirliği

ESKİŞEHİR'DE ÜNİVERSİTELER ARASI ÖRNEK İŞBİRLİĞİ

Eskişehir'de, Anadolu ve Osmangazi üniversiteleri arasında her iki üniversite personelinin sosyal tesislerden hiçbir ayırım yapılmadan yararlanmalarının sağlandığı bildirildi.

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Rektörü Davut Aydın yaptığı açıklamada, üniversite sosyal tesislerinde (Akademik Kulüp, Taş Bina, Eskişehir, Ankara, İstanbul misafirhaneleri ve spor tesisleri) uygulanan fiyat tarifesinin Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nin (ESOGÜ) akademik ve idari personeli için de hiçbir ayrım yapılmadan uygulanacağını belirterek, "Bundan sonra her iki üniversite personeli sosyal tesislerden ortak yararlanacaktır" dedi.

ESOGÜ Rektörü Fazıl Tekin de, böyle bir davranışta bulunduğu için Anadolu Üniversitesi Rektörü Aydın'a teşekkür ederek, "Aynı şekilde ESOGÜ Sosyal Tesisleri'nden de (Üniversite Kulüp, spor salonu, Villapark, Bademlik Sosyal Tesisleri) Anadolu Üniversitesi akademik ve idari personeli ESOGÜ personeline uygulanan fiyat tarifesi üzerinden yararlanacaktır. Bundan sonra iki üniversite arasındaki işbirliği artarak devam edecektir" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2010 Cuma 15:52:01
Güncelleme :5 Şubat 2010 Cuma 16:58:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?