6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Üniversiteli genç arkadaşını bıçakladı

ESKİŞEHİR’de Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) öğrencisi 20 yaşındaki Erkin Kılıç, birlikte içki içtiği 22 yaşındaki okul arkadaşı Erhan Öztel’i gece sokak ortasında bıçakla yaraladı.

İstiklal Mahallesi Esen Sokak’ta önceki gece saat 03.00'de meydana gelen olayda AÖF öğrencisi oldukları belirtilen Erkin Kılıç ile Erhan Öztel, bir arkadaşlarının evinde içki içtikten sonra dışarı çıktı. Kılıç ve Öztel alkolün etkisiyle sokakta tartışmaya başladı.

Kısa sürede tartışma kavgaya dönüştü Erkin Kılıç, Erhan Öztel’i bıçakla çeşitli yerlerinden yaralayıp kaçtı. Ağır yaralanan Erhan Öztel gürültüler duyup gelen arkadaşları tarafından Eskişehir Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Acil serviste ilk müdahalesi yapılan Erhan Öztel daha sonra ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Polisler olayın meydana geldiği sokakta kanalizasyon mazgalının yanında kanlı bir bıçak buldu. Erkin Kılıç yapılan çalışmalar sonucunda polisler tarafından yakalandı. Gözaltına alınan Erkin Kılıç, alkolün etkisiyle tartıştığı Erhan Öztel’in kendisine bıçakla saldırdığını öne sürerek, “ben de kendimi korumak için bıçağı sağa sola salladım. Erhan yaralanınca da kaçtım” dedi.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri Erhan Öztel’in Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tadavisinin sürdüğünü, Erkin Kılıç’ın sorgulamasının tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edileceğini bildirdi.

DHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2008 Salı 16:29:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?