4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Üniversiteli gence bıçaklı saldırı!

Eskişehir'de, "ayak uzatma" meselesi yüzünden bıçaklı saldırıya uğrayan bir üniversite öğrencisi yaralandı. Bank üzerinde yatıp ambulansın gelmesini bekleyen yaralı genç, hastaneye kaldırıldı.

Olay, gece saat 02.00 sıralarında İstiklal Mahallesi Porsuk Bulvarı'nda meydana geldi. İddiaya göre, bir arkadaşıyla bankta oturup sohbet eden Anadolu Üniversitesi öğrencisi İ.C. (22) ile yanına gelen izinli er T.C. (21) arasında "ayak uzatma" meselesi yüzünden tartışma çıktı.

Münakaşa, kısa sürede kavgaya dönüştü. Arbedede bacağından bıçaklanan İ.C. yaralandı. Yaralı genç, bir süre bank üzerinde yatarak olay yerine çağrılan ambulansın gelmesini bekledi. 112 görevlilerinin olay yerinde ilk müdahalede bulunduğu üniversite öğrencisi, daha sonra ambulansla kaldırıldığı Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. İ.C.'nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Öte yandan, vatani görevini İstanbul'da yaptığı ve izinli olarak Eskişehir'e geldiği öğrenilen olayın şüphelisi T.C. gözaltına alındı.

Olayla alakalı soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2009 Salı 14:13:17
Güncelleme :9 Haziran 2009 Salı 14:16:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?