3
Mayıs
2024
Cuma
ESKİŞEHİR

Üniversiteli kıza tecavüz

Eskişehir'de kendilerini polis olarak tanıtarak üniversite öğrencisi genç kıza tecavüz ettikleri ileri sürülen 3 kişi gözaltına alındı.

İddiaya göre, önceki gece arkadaşlarıyla bir barda alkol aldıktan sonra yürüyerek evine giden Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) öğrencisi M.S.'nin (18) yanına otomobille yaklaşan H.E., "Biz polisiz. Kimliğini göster" dedi. H.E, daha sonra genç kıza, "Eve gideceksen bin otomobile, seni bırakırız" diyerek kızı aracına aldı. İddiaya göre M.S., otomobilde kendisine ikram edilen ve ilaçlı olduğu öne sürülen meyve suyunu içtikten sonra gözlerini bir otel adasında açtı. M.S. bağırıp yardım isteyince otel görevlileri durumu polise bildirdi. Şüpheliler H.G. ile C.Ş. (30) ve H.E. (34) gözaltına alındı.

Şüpheliler, M.S. ile kendi isteği ile ilişkiye girdiklerini, ilaçlı meyve suyu içirmediklerini iddia ettiler. Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları tamamlanan 3 şüpheli, 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, kendilerine polis süsü vermek suretiyle unvan gaspı ve istek dışı zorla ilişkiye girme' iddiasıyla adliyeye sevk edildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2011 Pazar 22:46:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?