6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Ünlü müteahhit dolandırıp, kaçtı

Eskişehir'de, çok sayıda kişiyi 20 milyon YTL dolandırdıktan sonra kayıplara karıştığı iddia edilen müteahhidin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, Eskişehir'in tanınmış müteahhitlerinden C.A., inşaat halindeki daireleri, aralarında doktor, savcı ve avukatların da bulunduğu çok sayıda kişiyi satıp piyasadan yaklaşık 20 milyon YTL toplayarak, annesi ve sekreteri ile birlikte kayıplara karıştı.

Müteahhit C.A.'nın bulunması için savcılık soruşturma başlatırken, müteahhidin kaçtığını öğrenen çok sayıda mağdur vatandaş suç duyurusunda bulunmak üzere adliyeye geldi. Adliye çıkışında konuşan bazı mağdurlar, "Daha inşaat başlamadan evlere giren çok sayıda kişi var. İnşaat halindeki daireleri de 3-5 kişiye satmış. Yüzlerce kişiden aldığı 20 milyon YTL ile yanında annesi S.A.ve sekreteri S.A'yla birlikte yurt dışına kaçtığını duyduk. Dolandırıldık, şikayetçiyiz" dedi.

Cumhuriyet Savcılığı, müteahhit ve yanındakilerin kaçtıklarının belirlendiğini ve haklarında soruşturma başlatıldığını bildirdi. C.A.'nın çevresindekilere Yunan adalarına geziye çıkacağını söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

.
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2008 Cuma 14:27:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat gündüz IP: 78.163.14.xxx Tarih : 24.05.2008 00:30:52

alçak mütahitin dolandırdığı bütün insanlara geçmiş olsun diyorum inşallah mağduriyetleri tez zamanda giderilir