5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Vadişehir'de anahtar teslimi 5 Şubat'ta

VADİŞEHİR'DE ANAHTAR TESLİMİ 5 ŞUBAT'TA YAPILACAK

Eskişehir'de Vadişehir toplu konutlarının 3. etap konut tesliminin 5 Şubat'ta yapılacağı bildirildi.

TOKİ yetkililerinin yaptığı açıklamada, vatandaşların anahtar teslim tarihinden önce Türkiye Halk Bankası'nın ilgili banka şubesine davet edileceği belirtilerek, vatandaşlardan ilk taksit ödemesi ile birlikte peşin olarak KDV bedelinin tahsil edileceği ve vatandaşlara anahtar teslim işlemlerini gerçekleştirebilmek için dekont ve fatura örneği verileceği ifade edildi. 5 Şubat Cuma gününden itibaren Vadişehir Ticaret Merkezi (Alışveriş Merkezi)'nden gerçekleştirilecek olan anahtar teslimleri sırasında konut alıcılarının yanlarında 2 adet nüfus cüzdanı fotokopisi, 2 adet gayrimenkul sözleşmesinin hak sahibinde bulunan nüshası, konut vekaleten alınacak ise vekaletnamenin 2 adet aslı ve fotokopisi ve KDV tutarının yatırıldığına dair belge ve faturanın yer alması gerektiği vurgulandı.

Yetkililer, cuma günü başlayacak olan anahtar teslimleri sonrası vatandaşların 15 Şubat itibariyle abonelik işlemlerine başlayabileceklerini söyledi.

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı'da, Odunpazarı Vadişehir 3. etap projesi kapsamında 952 aileye daha ev sahibi olma imkanı sağlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Anahtar teslimlerinde vatandaşların hiçbir sıkıntı yaşamamaları için gerekli çalışmaların büyük bir ciddiyetle gerçekleştiriyoruz. Tüm hemşehrilerimize yeni evlerinde huzurlu ve mutlu bir yaşam dilerim" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2010 Salı 15:56:01
Güncelleme :2 Şubat 2010 Salı 16:11:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?