5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Vahşi cinayeti işleyenler tutuklandı

Eskişehir'de ev sahibini 52 yerinden bıçaklayarak öldürüp, kızına da tecavüz ederek ilaç ve fare zehri içirdiği iddiasıyla İzmir'de yakalanan cinayetten sabıkalı katil zanlısı ile dini nikahla yaşadığı suç ortağı 3.5 aylık hamile kadın tutuklandı.


Dün İzmir'in Narlıdere ilçesinde polis ekiplerince yakalanan katil zanlıları G.N.G. (27) ile dini nikahlı eşi S.K. (20), Eskişehir'e getirildi ve sorgularının tamamlanmasının ardından "kasten insan öldürmek, insan öldürmeye tam teşebbüs, küçük yaşta kız çocuğuna tecavüz etmek ve gasp" suçlarından adliyeye sevk edildi. Öldürülen kadın ile kızının 2 cep telefonunu da gasp edip İzmir'e kaçtıkları belirlenen katil zanlısı sevgililer, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Eskişehir'in Yeni Bağlar Mahallesi Eti Caddesi Yeni Mekan Sitesi'nde bir hafta önce meydana gelen olayda, Seniha Ö. (43) 52 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş, annesinin cesediyle 2 gün yaşayan lise öğrencisi A.Ö. (16) ise, kendisinin ellerini tutan kiracıları 3.5 aylık hamile S.K.'nın (20) yardımıyla tecavüz ettiği iddia edilen G.N.G. (27) tarafından ilaç ve fare zehri içirilerek ölüme terk edilmişti. A.Ö. içtiği ilaçlar ve fare zehrini kusarak midesinden çıkararak ölmekten kurtulmuştu. Seniha Ö. ile kızından haber alamayan yakınları şüphelenip polise haber vermiş, çilingirle kapıyı açtırıp içeri giren polisler, holde Seniha Ö.'yü vücuduna isabet eden 52 bıçak darbesiyle öldürülmüş olarak, olayın şokundan kurtulamayan ve cesediyle 2 gün aynı evde kalan kızı A.Ö.'yü de çıplak olarak battaniyeye sarılmış vaziyette yatak odasında bulmuştu. Kirada oturduğu evi başkasına kiraya verip, bir hafta yanında konuk olduğu ev sahibi Seniha Ö.'yü, bu durumu öğrenmesiyle evden gitmeleri ve kiraladıkları evini de boşaltmalarını istemesi üzerine öldürdüğü ve olaya şahit olan kızına eşinin yardımıyla tecavüz edip, öldürmeye teşebbüs ettiği iddia edilen G.N.G.'nin, 2 Aralık 1999 tarihinde kaçırarak evlendiği eşi Çiğdem G.'yi de boğarak öldürdükten sonra 5 yıl 8 ay hapis yatıp aftan yararlanarak tahliye edildiği ortaya çıkmıştı.

iha
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2008 Cumartesi 03:31:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?