6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Vali Çalışıcı'nın mutlu günü

Eskişehir Valisi Kadir Çalışıcı'nın oğlu Afşin Çalışıcı ile Gülbeyaz Kösedağ, Afyonkarahisar'da düzenlenen muhteşem bir düğünle dünyaevine girdi.

Afyonkarahisarlı olan Eskişehir Valisi Kadir Çalışıcı'nın oğlu Afşin ile Gülbeyaz Kösedağ çiftinin nikahını, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Abdullah Kaptan kıydı.

Çiftin nikah şahitliğini ise İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Osman Güneş, Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, Bursa Valisi Şahabettin Harput ve Bilecik Valisi Musa Çolak yaptı.

Gelin ve damadın nikahını kıyan Belediye Başkanı Abdullah Kaptan, Çalışıcı ve Kösedağ çiftinin evlilik cüzdanını İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Osman Güneş'e verdi. Güneş de evlilik cüzdanını çiftlere, Bursa Valisi Şahabettin Harput'un vermesini istedi. Evlilik cüzdanını, damadın ayağına basan gelin Gülbeyaz Kösedağ'a veren Harput, çifte ömür boyu mutluluk diledi. Çift daha sonra piste çıkarak dans etti.

5 yıldızlı Korel Termal Otel'de gerçekleştirilen düğüne, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Koca, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Natık Canca, Eskişehir Emniyet Müdürü Savaş Yücel, Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ve işadamlarının da aralarında bulunduğu çok sayıda seçkin davetli katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2008 Pazar 09:39:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?