6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Vali Çalışıcı'ya veda ziyareti

Merkeze alınan Eskişehir Valisi Kadir Çalışıcı, kentten alnı açık, başı dik ayrıldığını belirterek, "6 yılda Ankara'ya hakkımda tek bir şikayet gitmemesi beni çok sevindirdi" dedi.

Eskişehir'de görev yapan basın mensupları, Bakanlar Kurulu kararıyla merkeze alınan Vali Çalışıcı'ya veda ziyaretinde bulundu.

Yaklaşık 6 yıldır Eskişehir'de görev yaptığını hatırlatan Kadir Çalışıcı, "Görevim süresince devleti en iyi şekilde temsil etmeye, Eskişehir'de toplumun tüm kesimleriyle iyi ilişkiler kurmaya, devletin kıt imkanlarını, kentin potansiyelini en verimli şekilde kullanmaya çalıştım. Elbette hatalarım olmuştur. Ancak, bilerek ve isteyerek kimseye hasar vermedim, kalbini kırmadım. Eskişehir'den alnım açık, başım dik ayrılıyorum. Elbette böyle bir kentten ayrıldığım için üzülüyorum. Çok güzel projelere imza attık. Altı yıl boyunca beraber üzüldük, beraber sevindik. Altı yılda Ankara'ya hakkımda tek bir şikayet bile gitmemesi beni çok sevindirdi. Devlette devamlılık esastır. Başladığımız projeleri Eskişehir'e atanan Vali Mehmet Kılıçlar devam ettirecektir" dedi.

Vali Çalışıcı, emekli olup Eskişehir'de yaşamak istediğini sözlerine ekledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Karaburun, İl Jandarma Komutanı Albay Zafer Cengiz, İl Emniyet Müdürü Tufan Savaş Yücel ve bazı daire müdürleri de Kadir Çalışıcı'ya veda ziyaretinde bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2008 Pazartesi 20:23:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?