4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Vali Kılıçlar ETO'da

Eskişehir Valisi Mehmet Kılıçlar, "Eskişehir'i çok daha iyi yerlere getirmek için hepimiz var gücümüzle çalışmalıyız" dedi.

Vali Kılıçlar, Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Harun Karacan'ı ziyaret etti.

Karacan, ziyarette yaptığı konuşmada, Eskişehir'in daha ileriye gitmesi için çok çalışmayı hedeflediklerini belirterek, "100 yıllık bir marka olan ETO'nun, bugün 9 bin 622'si faal olmak üzere toplam 10 bin 940 üyesi bulunmaktadır. Çevrecilikten ekonomiye her alanda sürdürülebilirlik ilkesi, temel ilkemiz oldu. İnanç, güven, heyecan ve bilgiyle ulaştığımız noktanın daha ilerilerini hedeflemeliyiz. Eskişehir'imizin fırsat payını artıracak, katılımcı bir anlayışla hareket etmeliyiz" diye konuştu.

Eskişehir'in hızla değişen ve gelişen bir şehir olduğunu ifade eden Vali Mehmet Kılıçlar ise, "Ticaretin ortaya çıkış sebebi, insanın ihtiyaçlarını karşılama arzusudur. Coğrafi konumu itibariyle Eskişehir, bütün yolların kesiştiği stratejik bir noktada bulunmaktadır. Diğer kentlere oranla bir çok avantajı bulunan Eskişehir'i, çok daha iyi yerlere getirmek için var gücümüzle hep birlikte çalışmalıyız" ifadelerini kullandı.

Vali Kılıçlar, resim sanatçısı Prof. Dr. Bilgehan Uzuner’in eserlerinin sergilendiği ETO Sanat Galerisi'ni de gezdi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2009 Cumartesi 14:09:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?