4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Vali Kılıçlar sporcuları ödüllendirdi

Eskişehir Valisi Mehmet Kılıçlar, sporun gelişmesi için herkesin elinden gelen gayreti göstermesi gerektiğini belirterek, "Yetenekli gençlerimizi heba etmememiz gerekiyor" dedi.

Kılıçlar, 1-7 Temmuz tarihleri arasında Macaristan'da yapılan Avrupa Judo Şampiyonası'nda Avrupa üçüncüsü olan Görsem Görme Engelliler Spor Kulübü sporcusu Gülhan Kılıç ile 3-10 Temmuz tarihleri arasında Güney Kore'de gerçekleştirilen Tekvando Dünya Şampiyonası'nda hem gençler, hem de teknik gösteri dalında birinci olan Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Özkan Uygur'u makamında kabul etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Arduç, sporcuların antrenörleri ve ailelerin de bulunduğu ziyarette konuşan Vali Mehmet Kılıçlar, Kılıç ile Uygur'u tebrik etti. Kılıçlar, başarılı sporcuların Eskişehir'in gururu olduğunu ifade ederek, "Devlet, kurum olarak hepimizin sporun gelişimi için elimizden geleni yapmamız gerekiyor. Bu kadar yetenekli gençlerimiz varken, onları heba etmememiz gerekiyor. Sporcuların spor hayatlarını sürdürerek başarı elde etmelerinde en önemli etkenin onlara destek olmaktan geçtiğinin bilincinde olmamız, dolayısıyla bundan böyle sporcularımızın spor hayatlarını sürdürmeleri, Eskişehir'e her geçen gün daha iyi ve çok şampiyonluklar kazandırmaları için valilik olarak gereken her türlü desteği vermeye çalışacağız. Katıldıkları Avrupa ve dünya şampiyonalarında ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek madalya getiren sporcularımızı, antrenörlerini, kulüp yöneticilerini, il temsilcilerini ve onların yetişmesinde emeği geçen başta aileleri olmak üzere herkesi gönülden kutluyorum" dedi.

Vali Mehmet Kılıçlar, daha sonra iki sporcuya birer küçük altın taktı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2009 Çarşamba 14:03:06
Güncelleme :22 Temmuz 2009 Çarşamba 14:20:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?